Modele per dhoma femijesh

Dhoma e gjumit është dhomë Private (individuale), Ku njerëzit zakonisht e përdorin për të fjetur gjatë natës ose për të pushuar gjatë ditës. Dhoma e gjumit së bashku me dhomat e Tjera përbëjnë shtëpinë. Duc marrë parasysh këto, më poshtë gjeni idetë më të bukura për dhoma të Vogla të gjumit. /Telegrafi/Nëse i referohemi fëmijëve ne moshë të 5-10 vjeç Ju duhet t`i përfshini ATA në këtë Projekt. Gjithashtu duhet të Kemi parasysh nëse dhoma do të jetë Vetëm për një fëmijë APO më shumë, PASI në Rastin e Dytë duhet të jemi të kujdesshmë në ruajtjen e hapësirave të secilit dhe shijeve të secilit. Është e rëndësishme të mësoni si të Punoni me këndet e dhomës, si ta dekoroni dhomën, ETJ. Përderisa dhomave të Vogla Mund t`IU mungojë Hapësira, atyre NUK u mungon sharmi, atmosfera dhe rehatia, transmeton telegrafi. Shumica e dhomave të gjumit në Amerikën Veriore, Australi, dhe Europë së fundmi kanë dy dhoma gjumi, zakonisht një dhomë gjumi Kryesore (e CILA përdoret dhe shfrytëzohet nga antarët kryesorë të familjes, PSH Burri me GRUAN) dhe një dhomë tjetër e CILA rezervohet për fëmijët. MOS e Lini madhësinë e Vogël të dhomës t`IU demoralizojë në aspektin e të pasurit një dhomë me dizajn të mirë. Gjithashtu me mobiliet e vjetra që Kemi në shtëpi Mund t`i transformojmë në mobilise të përshtatshme për dhomën e fëmijëve.

Duhet të mendojmë Edhe për ngjyrën e murit, nëse do ta lyejmë APO për dizajnin, nëse ne të përzgjedhim letrën e murit. Dallohet prej asaj Kryesore sepse përmban Vetëm krevetë gjumi njëshe, Ku Mund të ketë një ose më shumë, përveç këtyre dhoma e fëmijëve Mund të përmbajë komjuter Edhe lojra fëminore. Në dhomën e fëmijëve duhet që JO Vetëm t`i sigurojmë atyre Komfort, siguri dhe një Oaz Privat por Edhe të mendojmë për një çdo të Vogël ku ATA Mund të kryejnë detyra e shkollës..כל הזכויות שמורות לב.דיזיין - מורן בויס ויעל רון, 2013 ©
Powered by lama-lo?!